Gastenboek

 

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
___
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
95 berichten.
Jennifer uit Heeehugowaard heeft geschreven op 8 juni 2022 om 17:00:
Wat hebben wij genoten van onze kraamweek! Met de goede zorgen van Anneke zijn we niks te kort gekomen. Anneke zorgt er voor dat je een goede start maakt. Als kersverse ouders is alles nieuw maar Anneke zorgt ervoor dat je rust, ritme en regelmaat krijgt in de dag. Bedankt lieve Anneke! Voor de goede start die je ons gezin hebt gegeven! Veel liefs Mike, Jennifer en Teun
Jill uit Heiloo heeft geschreven op 27 maart 2022 om 17:27:
Wat is de week weer snel gegaan! Het is de 2 e keer dat Anneke bij ons kwam kramen. Wat een lieve, goede hulp hebben wij aan Anneke gehad! Ze heeft ons goed geholpen met een dag/nacht ritme, was fantastisch in de omgang met ons zoontje van 3 en ze heeft de borstvoeding weer heel goed op gang gekregen! Lieve Anneke, we gaan je als gezinnetje oprecht missen en zullen altijd met een heel goed en fijn gevoel terug denken aan de kraamtijd!
Fam. Peereboom uit Heerhugowaard heeft geschreven op 18 maart 2022 om 10:45:
Super lieve en goede kraamhulp hebben wij aan Anneke gehad, ze weet zoveel en is overal goed van op de hoogte. Wij kijken terug op een goede en fijne kraamweek. Nazorg is ook heel goed, ze houd regelmatig contact zodat je niet het gevoel hebt dat je er gelijk alleen voor staat.
Mandy uit Sint Pancras heeft geschreven op 17 januari 2022 om 08:46:
Anneke kwam bij ons voor de tweede keer. Onze dochter is 2,5 en heeft vanaf haar geboorte een hele goede en rustige basis mee gekregen en dat hebben we mede te danken aan Anneke. Mijn dochter sliep snel door en heeft nooit problemen gehad met slapen. Tot de dag vandaag slaapt zij nog steeds super goed. Daarom wilde ik bij ons tweede kindje niemand liever als Anneke weer als kraamhulp. Zij zorgt er voor dat jij precies weet hoe je de rust, het ritme en de regelmaat het beste kan toepassen bij je kindje. Waardoor jij snel je nachtrust terug hebt en kan genieten van de eerste periode. Daarnaast is ze ook nog eens je steun en toeverlaat en heeft ze overal een oplossing voor. Een schat van een vrouw en ik had niemand anders bij mijn twee kinderen in de kraamweek willen hebben. Anneke bedankt! Liefs, Mandy , Rocky, Nola en Hugo
Fam Vink uit Schagen heeft geschreven op 19 december 2021 om 12:43:
Wij hadden een hele fijne start met ons 3e wondertje. Ik dacht dat ik alles al wel wist en wilde het graag op mijn eigen manier doen. Anneke kwam met veel extra tips, eerst was ik was ik wat sceptisch, maar gaf het wel een kans.. het werkte! Wat fijn! Ook wilde Anneke meteen beginnen met het toepassen van een ritme. Wat heerlijk! We konden ‘s nachts goed aan onze rust komen. Anneke is een hele betrokken kraamverzorgster en denkt goed mee. Naast de goede verzorging van de kraamvrouw, was het huis spik en span! Lieve Anneke, Ontzettend bedankt voor al je goede zorgen! Liefs Jaap, Denise, Jinthe, Jaxx en Xavi
Fam Klein heeft geschreven op 11 oktober 2021 om 17:36:
Wij hebben een fantastisch fijne kraamweek gehad met Anneke en missen haar, nu twee weken later, nog steeds 😉 Anneke kwam al ruim van te voren kennis met ons maken en voorafgaand aan de bevalling hadden we ook regelmatig contact en ik mocht een fijn boek lenen over de bevalling. Tijdens de kraamweek hebben we veel mogen leren van Anneke. Wat heb je veel ervaring, kennis en kunde (en liefde) om te delen. En dat niet alleen, tijdens de kraamweek had je veel spulletjes die we konden ‘testen’ en vervolgens zelf konden aanschaffen als het beviel, waaronder een (siliconen) borstkolf, inbakerdoek, fijne borstcompressen!, een kersenpittenzak, en nog veel meer! Ook had je een hele map met informatie om te lezen. Het hield niet op 😊 Dankzij jouw enorme ervaring en inzichten verliep alles op rolletjes en hadden we, zoals ik bij meer berichten terug lees, al heel snel een fijn ritme. Na de eerste week sliep Bo al na haar voeding van 23u door tot 5-6u. Daar profiteren we nu nog van. Ook vond je het belangrijk dat wij goed rustte wat heel fijn was. In huis was ook alles op orde, regelmatig een schoon bed, een heerlijke fruit schaal na het middag dutje en ook lekkere smoothies. Anneke heeft een hart van goud en onwijs veel kennis te delen. Gun iedereen zo'n fijne kraamweek! Liefs van ons!
Laurentien Stoop uit Heerhugowaard heeft geschreven op 2 augustus 2021 om 20:40:
Wij gunnen ieder gezin in de kraamtijd een Anneke!! Anneke biedt regelmaat en heeft door haar jarenlange ervaring veel kennis die ze zonder dit op te dringen ruimhartig deelt. Wij wilden graag toewerken naar zoveel mogelijk (nacht)rust en vaste tijden van voeding. Hier heeft Anneke ons goed in kunnen ondersteunen waardoor we nu al op een zeer fijn voedingsschema zitten waar niet alleen onze dochter zich goed bij voelt maar waarin wij ook aan onze rust toekomen omdat we na de voeding van 23.00 uur en voor de voeding van 7.00 maar één nachtvoeding hebben. Onze dochter groeit goed en is erg tevreden. Omdat er zoveel regelmaat is hebben we daarnaast ruim voldoende 1 op 1 contact met onze andere dochter van 4 die natuurlijk ook moet wennen aan de nieuwe gezinsdynamiek. Ook hier had Anneke aandacht voor want in het begin was dat voor ons toch ook wat zoeken naar een goede balans. Anneke draait haar hand niet om voor vele wasjes en giert zonder dat je er erg in hebt met de stofzuiger en een dweil je huis door zodat het er spik en span uit blijft zien. En dan vergeet ik bijna nog te vermelden dat ze naast dat ze een goede professional ook nog eens een super lief mens is. We hebben leuke gesprekken gevoerd en ik heb ondanks dat het vanwege mijn keizersnede niet erg lekker aanvoelde ook echt vreselijk gelachen. Bedankt lieve Anneke, we hadden ons geen betere kraamweek kunnen voorstellen.
Maik Ramona en Joe uit Anna Paulowna heeft geschreven op 27 mei 2021 om 07:08:
Anneke is een vrouw vol passie in haar werk. Ze zorgt vol liefde voor de vrouw de baby maar ook de man des huizen wordt niet vergeten. Haar geweldige tips en tricks deelt ze graag met je maar dringt ze niet op waardoor je altijd je eigen gevoel kan blijven volgen. Wij hebben veel van je geleerd en je hebt ons echt laten genieten in de eerste week samen met onze kleine man in onze nieuwe wereld. Nogmaals dank daarvoor.
Gé, Michelle & Kiek heeft geschreven op 25 mei 2021 om 10:51:
Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek met jou Anneke. Al je uitleg, tips en trucs hebben ons enorm geholpen, en helpen ons nu nog steeds. Vol vertrouwen gaan we het ouderschap tegemoet!
Sanne Vollebregt uit Middenmeer heeft geschreven op 25 februari 2021 om 12:38:
Ik ben geen persoon die dit soort dingen snel zegt maar Anneke is voor ons een fantastische kraamverzorgster geweest!! Ik kon eerst niet geloven dat bij baby’s een ritme aan te leren valt qua voeden en helemaal niet een slaapritme van 7 voedingen in de eerste week : 08:00/11:00/14:00/17:00/20:00/23:30/04:30. De stelligheid van Anneke bracht ons toch tot nadenken en warempel ! Onze Milan volgde na 5 nachten dit ritme! Heerlijk voor kind en ouders want ze slapen beiden beter. En zo heeft Anneke nog veel meer tips en tricks voor startende ouders: een lopende encyclopedie. Mijn advies maar toekomstige kraamvrouwen: neem Anneke in je arm en laat je leiden door haar kennis, daar heb je weken (of misschien wel langer, zo oud is Milan nog niet) plezier van!

© 2017. Kraamtuin. All rights reserved | Privacy policy | Designed by GWsites

WhatsApp WhatsApp direct!