Gastenboek

 

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
___
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
99 berichten.
bart en carolien uit alkmaar heeft geschreven op 1 september 2023 om 09:59
Wat fijn dat je ook bij ons 2e kindje kon komen kramen. Je heb ons weer super geholpen en het was ook weer erg gezellig. Riff ons 1e kindje en wij missen je enorm nu de kraamtijd over is. Met Renske gaat alles goed en we voeden haar met veel zekerheid op dankzij jou advies en tips. Bart en Carolien.
Germaine uit Schagen heeft geschreven op 6 januari 2023 om 10:19
We kijken met veel liefde en plezier terug op onze kraamweek van onze zoon samen met Anneke, wat kwamen we in een warm bad met Anneke als ervaringsdeskundige. Door haar hebben we voor onze kleine man een duidelijke structuur en goede slaapjes. Wat betekend voor ons als eerste keer ouders een goede nachtrust! Zo zijn wij overdag fris en fit. Voor mij als nieuwe moeder heeft Anneke me enorm geholpen mbt het geven van borstvoeding. Door haar tips en adviezen kwam redelijk snel mijn borstvoeding op gang en heb er tot nu toe geen problemen mee gehad! Anneke is positief ingesteld en support ons, denkt mee en geeft fijne adviezen. Ook vonden wij het erg gezellig om over andere dingen te kletsen. Al met al een hele fijne week gehad, met als een onmisbare opstart voor ons en onze kleine man door Anneke!
Winston & Veerle-Maritte uit Spierdijk heeft geschreven op 7 november 2022 om 18:31
Wat hebben wij een prettige kraamweek gehad met Anneke. Vanaf dag 1 voelde het goed, ze weet precies waar ze mee bezig is, is eerlijk en zeer behulpzaam, maar liet ons als kersverse ouders ook prima onze eigen keuzes maken waarin zij wel advies gaf, maar niet voor ons de keuzes maakte. Anneke had “een auto vol spullen” mee om uit te proberen, zodat we pas als het beviel de hulpmiddelen konden halen (inbakerdoek, ander type flesje, uitkookbak enz.) Wij kijken dan ook terug op een zeer fijne week en zouden Anneke zeker aan willen raden aan andere toekomstige ouders. Anneke, nogmaals bedankt voor je hulp!
Lisa Kapperr uit Andijk heeft geschreven op 6 november 2022 om 19:31
Wij hebben een enorm prettige kraamweek gehad oa. dankzij de enorm fijne hulp van Anneke. Anneke denk heel goed mee vanuit haar jaren lange expertise. Ze zag direct wat onze lieve Noëlla nodig had. Zo liet Anneke ons kennismaken met het inbakeren, de tarwekiemzak, het zijligkussen, structuur en regelmaat ect. Hierdoor heeft onze dochter echt een hele fijne start gemaakt en komt ze snachts maar 1x voor een voeding. Hierdoor zijn papa en mama overdag ook fit en gezellig. Anneke je hebt echt een heel speciaal plekje in ons hart! Heel erg bedankt voor alles.
Jennifer uit Heeehugowaard heeft geschreven op 8 juni 2022 om 17:00
Wat hebben wij genoten van onze kraamweek! Met de goede zorgen van Anneke zijn we niks te kort gekomen. Anneke zorgt er voor dat je een goede start maakt. Als kersverse ouders is alles nieuw maar Anneke zorgt ervoor dat je rust, ritme en regelmaat krijgt in de dag. Bedankt lieve Anneke! Voor de goede start die je ons gezin hebt gegeven! Veel liefs Mike, Jennifer en Teun
Jill uit Heiloo heeft geschreven op 27 maart 2022 om 17:27
Wat is de week weer snel gegaan! Het is de 2 e keer dat Anneke bij ons kwam kramen. Wat een lieve, goede hulp hebben wij aan Anneke gehad! Ze heeft ons goed geholpen met een dag/nacht ritme, was fantastisch in de omgang met ons zoontje van 3 en ze heeft de borstvoeding weer heel goed op gang gekregen! Lieve Anneke, we gaan je als gezinnetje oprecht missen en zullen altijd met een heel goed en fijn gevoel terug denken aan de kraamtijd!
Fam. Peereboom uit Heerhugowaard heeft geschreven op 18 maart 2022 om 10:45
Super lieve en goede kraamhulp hebben wij aan Anneke gehad, ze weet zoveel en is overal goed van op de hoogte. Wij kijken terug op een goede en fijne kraamweek. Nazorg is ook heel goed, ze houd regelmatig contact zodat je niet het gevoel hebt dat je er gelijk alleen voor staat.
Mandy uit Sint Pancras heeft geschreven op 17 januari 2022 om 08:46
Anneke kwam bij ons voor de tweede keer. Onze dochter is 2,5 en heeft vanaf haar geboorte een hele goede en rustige basis mee gekregen en dat hebben we mede te danken aan Anneke. Mijn dochter sliep snel door en heeft nooit problemen gehad met slapen. Tot de dag vandaag slaapt zij nog steeds super goed. Daarom wilde ik bij ons tweede kindje niemand liever als Anneke weer als kraamhulp. Zij zorgt er voor dat jij precies weet hoe je de rust, het ritme en de regelmaat het beste kan toepassen bij je kindje. Waardoor jij snel je nachtrust terug hebt en kan genieten van de eerste periode. Daarnaast is ze ook nog eens je steun en toeverlaat en heeft ze overal een oplossing voor. Een schat van een vrouw en ik had niemand anders bij mijn twee kinderen in de kraamweek willen hebben. Anneke bedankt! Liefs, Mandy , Rocky, Nola en Hugo
Fam Vink uit Schagen heeft geschreven op 19 december 2021 om 12:43
Wij hadden een hele fijne start met ons 3e wondertje. Ik dacht dat ik alles al wel wist en wilde het graag op mijn eigen manier doen. Anneke kwam met veel extra tips, eerst was ik was ik wat sceptisch, maar gaf het wel een kans.. het werkte! Wat fijn! Ook wilde Anneke meteen beginnen met het toepassen van een ritme. Wat heerlijk! We konden ‘s nachts goed aan onze rust komen. Anneke is een hele betrokken kraamverzorgster en denkt goed mee. Naast de goede verzorging van de kraamvrouw, was het huis spik en span! Lieve Anneke, Ontzettend bedankt voor al je goede zorgen! Liefs Jaap, Denise, Jinthe, Jaxx en Xavi
Fam Klein heeft geschreven op 11 oktober 2021 om 17:36
Wij hebben een fantastisch fijne kraamweek gehad met Anneke en missen haar, nu twee weken later, nog steeds 😉 Anneke kwam al ruim van te voren kennis met ons maken en voorafgaand aan de bevalling hadden we ook regelmatig contact en ik mocht een fijn boek lenen over de bevalling. Tijdens de kraamweek hebben we veel mogen leren van Anneke. Wat heb je veel ervaring, kennis en kunde (en liefde) om te delen. En dat niet alleen, tijdens de kraamweek had je veel spulletjes die we konden ‘testen’ en vervolgens zelf konden aanschaffen als het beviel, waaronder een (siliconen) borstkolf, inbakerdoek, fijne borstcompressen!, een kersenpittenzak, en nog veel meer! Ook had je een hele map met informatie om te lezen. Het hield niet op 😊 Dankzij jouw enorme ervaring en inzichten verliep alles op rolletjes en hadden we, zoals ik bij meer berichten terug lees, al heel snel een fijn ritme. Na de eerste week sliep Bo al na haar voeding van 23u door tot 5-6u. Daar profiteren we nu nog van. Ook vond je het belangrijk dat wij goed rustte wat heel fijn was. In huis was ook alles op orde, regelmatig een schoon bed, een heerlijke fruit schaal na het middag dutje en ook lekkere smoothies. Anneke heeft een hart van goud en onwijs veel kennis te delen. Gun iedereen zo'n fijne kraamweek! Liefs van ons!

© 2017. Kraamtuin. All rights reserved | Privacy policy | Designed by GWsites

WhatsApp WhatsApp direct!