Gastenboek

 

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
___
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
99 berichten.
kristel heeft geschreven op 29 oktober 2013 om 08:08
Jaja wat is er over Anneke nou te schijven. Ik heb inmiddels 2zoons van 2, 5 en 11 maanden. Bij beide mannen heb ik Anneke gehad als kraamverzorgster " en laat ik het kort maar krachtig zeggen een betere als dit had ik me niet kunnen wensen". Wat een topper, als net moeder, en ook als je al moeder bent en je bevalt van de tweede is Anneke zo goed dat je binnen een week weet hoe de basis is van een goede en zelfverzekerde ouder te zijn. Zelfs een van mijn vriendinnen is gestopt met de pil, en zei: Kris als ik een kraamverzorgster zoek denk ik aan die van jou jij heb zn goede start gehad. Dus mensen twijfel niet.....
Linda Mulder heeft geschreven op 17 september 2013 om 08:08
Lieve Anneke, 22 juli is onze zoon Levy geboren de volgende dag stond jij voor de deur het klikte direct en ik ben goed door je begeleid in alle opzichten, ook met onze andere zoon Lyam ging je hartstikke leuk om. Kortom we hebben een super week gehad en daar willen we je voor bedanken, Anneke je bent een topper! Groetjes van Linda, Maurice Lyam&Levy uit Heerhugowaard.
Frank heeft geschreven op 16 september 2013 om 08:07
Anneke heeft ons geweldig ondersteund de eerste paar dagen nadat Floris is geboren. Ze zorgde buiten haar enorme kennis en professionaliteit voor een hoop gezelligheid! Ze was er wanneer je haar nodig had en zorgde op de achtergrond ook dat het huishouden doordraait. Wij kunnen Anneke aan iedereen aanraden om een goede start te maken! Verder wensen wij je veel succes en veel plezier met de Kraamtuin. Heel veel liefs van Moira, Frank en Floris.
Fam vd Berg heeft geschreven op 8 september 2013 om 08:07
Wij hebben Anneke aangevraagd gedurende de kraamperiode van ons derde kindje Mats. De kraamperiode hebben wij als zeer prettig ervaren, een gezellige professionele vrouw. Ook voor onze andere twee kinderen was ze super! Mochten we ooit weer kraamzorg nodig hebben dan weten we wie wij willen!!!
Lars Denise en kleine man Levi heeft geschreven op 7 september 2013 om 08:07
Anneke is een hele goede kraamverzorgster die al heel wat ervaringen heeft op dit vakgebied. Ze komt vaak met goede tips en legt alles goed uit om het daarna zelf te doen. Ze is een vriendelijk en een hartelijke vrouw en dus een echte aanrader voor de kraamzorg(week). Het is bij ons heel goed bevallen. Anneke bedankt!
Dieteke heeft geschreven op 19 juli 2013 om 08:06
Mijn kinderen zijn inmiddels volwassen maar als ik zou moeten bevallen zou ik het wel weten! Ik heb Anneke leren kennen tijdens onze vakantie als een enorm warm en hartelijk mens vol levenswijsheid en met gevoel voor humor. Ik beveel haar van harte aan !
Olga heeft geschreven op 12 juni 2013 om 08:56
Wat een mooie website en de naam heel toepasselijk. Een lieve website voor een lieve kraamverzorgster (en moeder)
Ruud Ligthart heeft geschreven op 12 juni 2013 om 08:06
Wat een mooie website!
Vivian Tuin heeft geschreven op 12 juni 2013 om 08:06
Super mooi mam! Een betere kraamverzorgster kunnen mensen niet wensen! Succes! Liefs vivian

© 2017. Kraamtuin. All rights reserved | Privacy policy | Designed by GWsites

WhatsApp WhatsApp direct!