Gastenboek

 

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
___
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
99 berichten.
Laurentien Stoop uit Heerhugowaard heeft geschreven op 2 augustus 2021 om 20:40
Wij gunnen ieder gezin in de kraamtijd een Anneke!! Anneke biedt regelmaat en heeft door haar jarenlange ervaring veel kennis die ze zonder dit op te dringen ruimhartig deelt. Wij wilden graag toewerken naar zoveel mogelijk (nacht)rust en vaste tijden van voeding. Hier heeft Anneke ons goed in kunnen ondersteunen waardoor we nu al op een zeer fijn voedingsschema zitten waar niet alleen onze dochter zich goed bij voelt maar waarin wij ook aan onze rust toekomen omdat we na de voeding van 23.00 uur en voor de voeding van 7.00 maar één nachtvoeding hebben. Onze dochter groeit goed en is erg tevreden. Omdat er zoveel regelmaat is hebben we daarnaast ruim voldoende 1 op 1 contact met onze andere dochter van 4 die natuurlijk ook moet wennen aan de nieuwe gezinsdynamiek. Ook hier had Anneke aandacht voor want in het begin was dat voor ons toch ook wat zoeken naar een goede balans. Anneke draait haar hand niet om voor vele wasjes en giert zonder dat je er erg in hebt met de stofzuiger en een dweil je huis door zodat het er spik en span uit blijft zien. En dan vergeet ik bijna nog te vermelden dat ze naast dat ze een goede professional ook nog eens een super lief mens is. We hebben leuke gesprekken gevoerd en ik heb ondanks dat het vanwege mijn keizersnede niet erg lekker aanvoelde ook echt vreselijk gelachen. Bedankt lieve Anneke, we hadden ons geen betere kraamweek kunnen voorstellen.
Maik Ramona en Joe uit Anna Paulowna heeft geschreven op 27 mei 2021 om 07:08
Anneke is een vrouw vol passie in haar werk. Ze zorgt vol liefde voor de vrouw de baby maar ook de man des huizen wordt niet vergeten. Haar geweldige tips en tricks deelt ze graag met je maar dringt ze niet op waardoor je altijd je eigen gevoel kan blijven volgen. Wij hebben veel van je geleerd en je hebt ons echt laten genieten in de eerste week samen met onze kleine man in onze nieuwe wereld. Nogmaals dank daarvoor.
Gé, Michelle & Kiek heeft geschreven op 25 mei 2021 om 10:51
Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek met jou Anneke. Al je uitleg, tips en trucs hebben ons enorm geholpen, en helpen ons nu nog steeds. Vol vertrouwen gaan we het ouderschap tegemoet!
Sanne Vollebregt uit Middenmeer heeft geschreven op 25 februari 2021 om 12:38
Ik ben geen persoon die dit soort dingen snel zegt maar Anneke is voor ons een fantastische kraamverzorgster geweest!! Ik kon eerst niet geloven dat bij baby’s een ritme aan te leren valt qua voeden en helemaal niet een slaapritme van 7 voedingen in de eerste week : 08:00/11:00/14:00/17:00/20:00/23:30/04:30. De stelligheid van Anneke bracht ons toch tot nadenken en warempel ! Onze Milan volgde na 5 nachten dit ritme! Heerlijk voor kind en ouders want ze slapen beiden beter. En zo heeft Anneke nog veel meer tips en tricks voor startende ouders: een lopende encyclopedie. Mijn advies maar toekomstige kraamvrouwen: neem Anneke in je arm en laat je leiden door haar kennis, daar heb je weken (of misschien wel langer, zo oud is Milan nog niet) plezier van!
Ilinca uit Heiloo heeft geschreven op 5 februari 2021 om 12:23
Anneke felt like much more then a kraamnurse. Her passion, love and dedication to helping families and newborn babies make her indispensable. She gives valuable advise to families but also emotional support to mothers and fathers. Our baby has gotten the perfect start in life and with the help of Anneke we became confident parents. We recommend Anneke to any parents looking to become confident in taking care of their newborn babies and finding a good rhythm which fits everybody. Thank you for everything Anneke!
Bart en Carolien uit Alkmaar heeft geschreven op 2 januari 2021 om 11:53
Lieve Anneke, wat ben je toch een fijne kraamvrouw en een fijn persoon. Wij waren flink onzeker over de eerste maanden met onze zoon Riff maar Anneke heeft ons enorm geholpen met tips en tricks.Ook had ze allerlei spullen mee die we konden gebruiken en spullen die we voor een heel zacht prijsje mochten overnemen. Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad en vinden het nog steeds jammer dat ze weg is. Wanneer er een tweede zou komen, willen we haar zeker weer. Ze is heel lief, gezellig en ook professioneel. Je merkt meteen dat ze er verstand van heeft en dit wilt ze ook graag met je delen. Wij voelen ons nu helemaal goed voorbereid op de komende maanden en wanneer we nog vragen hebben kunnen we (nu nog steeds na 4 weken) Anneke altijd nog even om advies vragen wat ook erg fijn is. Haar slogan op haar visitekaartje klopt als een bus: "Zorg met net een beetje meer". Precies dat beetje extra wat je als beginnende ouder nodig hebt.
Brenda en Roy Berndt uit Winkel heeft geschreven op 30 november 2020 om 18:14
Lieve Anneke, Voor de 2de keer bij ons gekraamd en wederom weer een heerlijke kraamweek gehad. De rust en de vele ervaringen die je meeneemt zijn erg prettig. Ook het contact na de kraamweek vindt ik zo lief, u blijft echt geïnteresseerd hoe het met de kleintjes vergaat. Lieve groetjes van ons.
Rolf en Renske, Dani en Sanne van Dijk uit Heerhugowaard heeft geschreven op 18 oktober 2020 om 17:48
Lieve Anneke, Afgelopen maand mochten we weer genieten van jou goede en kundige zorg. Nadat we dit in 2018 ook hebben mogen aanvaren. Jouw tips waren erg waardevol. Hierdoor heeft Sanne een fantastische start gemaakt, ondanks haar vroeg geboorte. En van jouw rust,rijnheid en regelmaat hebben we nog altijd profijt, bij onze zoon. Hij heeft het nog steeds erg vaak over je, Anne Anne roept hij dan. Zo lief hoe je met hem om ging. Bedankt voor alles, Liefs Rolf,Renske, Dani en Sanne
Zusan & Mike uit Abbekerk heeft geschreven op 15 september 2020 om 21:57
Lieve Anneke! Bedankt voor de fijne kraamweek, en alle goede zorgen! Wij hebben heel veel van jou geleerd, en gaan nu vol zelfvertrouwen een mooie toekomst tegemoet met onze dochter Donna Mae. We vonden jouw aanwezigheid erg gezellig, en je hebt ons super goed op weg geholpen met de borstvoeding! Dankzij jou wist ik welke borstkolf ik 't beste kon aanschaffen, doordat je mij verschillende liet uittesten. Ook konden wij via jou voor een prikkie andere dingetjes overnemen zoals een magnetron sterilisator, een inbakerdoek en een flessenwarmer. Je dacht onwijs goed met ons mee, en dit gaf jouw kraamzorg net dat beetje extra! Omdat dit ons 1e kindje is, en 't voor ons allemaal nog nieuw was, hebben wij jouw meedekendheid als zeer fijn ervaren. Verder waren jouw spinazie smoothies echt heerlijk! En na de zware bevalling die ik heb gehad ben ik met dank aan al jouw tips en middeltjes na 2 weken zo goed als helemaal genezen van onderen, super fijn! Wij gaan jou zeker missen, en wij raden jou dan ook aan iedereen aan. Je bent een topper, en je bent gemaakt voor dit vak! Bedankt voor je betrokkenheid, en fijn dat we je altijd nog mogen bellen. -X- Zusan, Mike & Donna Mae. ♡
Carla uit Spanbroek heeft geschreven op 26 augustus 2020 om 09:08
Lieve Anneke, morgen is ons kleine meisje Jill alweer 7 weken oud! Wat fijn dat wij jou als kraamverzorgster hadden, je zit vol met goede adviezen, tips en het allerbelangrijkste dat je zo liefdevol naar Jill toe was! Wij zullen je dan ook bij iedereen aanbevelen, je bent een topper met heel veel kennis wat voor veel rust heeft gezorgd tijdens deze waardevolle en onvergetelijke periode! Nogmaals hartstikke bedankt voor je lieve zorgen, wij kijken terug op een fantastische, zorgeloze en liefdevolle kraamweek terug! Veel liefs Anco, Carla & Jill ♡

© 2017. Kraamtuin. All rights reserved | Privacy policy | Designed by GWsites

WhatsApp WhatsApp direct!