Gastenboek

 

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
___
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
99 berichten.
Elise uit Alkmaar heeft geschreven op 8 juli 2020 om 12:56
In mei 2020 is onze dochter geboren en wat fijn dat Anneke weer onze kraamhulp wilde zijn. Net als bij onze tweede zoon. Ze geeft zo veel structuur en zelfvertrouwen en dat brengt veel rust in huis. Ze werkt hard en is heel lief voor de andere kinderen. Ook komt ze met handige tips en hulpmiddelen aan die ze voor ons mee bracht. Haar ervaring is heel prettig en ook na de kraamweek kunnen we haar nog eens bellen voor advies. Ik raad haar aan iedereen aan. Anneke, nu ook weer enorm bedankt!
Eva & Eric uit Schagen heeft geschreven op 9 juni 2020 om 02:28
Lieve Anneke, Ontzettend bedankt voor deze fantastische kraamweek. We hebben heel veel aan je vele tips en tricks! Ook heel fijn hoe je met ons mee dacht qua spulletjes die we nog niet hadden. Deze kringloopshopte je voor ons! Dat we je nog steeds mogen bellen en appen met vragen geeft een gevoel van rust en vertrouwen. Dankzij jou hebben we nu al een mooie structuur in Paco’s slaap/voedingsritme ingebouwd. En dan ook nog als een stille wervelwind door het huis heen tijdens de middagrust en alles was weer blinkend schoon! Bedankt voor al je zorgen bij ons. We missen je nu al! Liefs van Eva, Eric en Paco
Michelle Arjan Fien en Cato uit Heerhugowaard heeft geschreven op 28 maart 2020 om 06:52
Wij hebben Anneke haar hulp gehad bij onze eerste dochter in 2017, en ook nu weer hebben we veel aan haar gehad. Niets is haar te gek, ze blinkt het hele huis op, zorgt voor een schoon bed, een opgeruimde keuken, én in deze tijden van raamvisite voor een schoon voorraam! Ze adviseert, steunt en deze keer dat ze bij ons was liep er natuurlijk een peuter rond haar heen, Anneke betrok Fien overal bij en dit ging heel leuk samen. Anneke is een topper die je kraamweek een mooie herinnering maakt! Liefs Michelle, Arjan en Fien.
Vivian Tuin uit Schagen heeft geschreven op 21 maart 2020 om 20:01
Lieve mama, Wat ben jij toch een toppertje en wat hebben wij het toch weer getroffen met jou als onze kraamverzorgster! Dat jij in deze periode onze kraamverzorgster kon zijn met de geboorte van ons 3e kindje/ onze zoon Riff. Wij hebben geen makkelijke start gehad met Riff maar dankzij jouw steun/adviezen en vertrouwen heb je ons er wel weer doorheen getrokken. Jij bent bij al onze kinderen onze kraamverzorgster geweest en even goed waren wij weer dankbaar voor jouw vertrouwen/tips/adviezen. Ik kan je aan iedereen aanbevelen en vind het zelfs jammer dat ons gezinnetje nu compleet is en jij niet meer onze kraamverzorgster kan zijn. Jij bent een toppertje mam en ik hou van je! Liefs, je dochter
Suus heeft geschreven op 16 maart 2020 om 20:04
Bij de geboorte van onze eerste en tweede kind was Anneke onze kraamverzorgster. Anneke is echt een vakvrouw met heel veel kennis. Waar je na de bevalling word overvallen met allerlei wat komt kijken met een pasgeboren baby, geeft zij jou de informatie en tips om je zelfvertrouwen op te bouwen. Ik wilde ook graag borstvoeding geven en mede dankzij Anneke en haar ervaring is dat beide keren gelukt. Ook fijn dat Anneke bereikbaar is voor vraagjes buiten haar werktijd, dit was vooral met borstvoeding vragen erg fijn. Binnen no time hadden we een ritme te pakken en hadden we de zelfvertrouwen dat we het zelf konden toen de kraamtijd voorbij was, dit allemaal door Anneke. We zouden zonder twijfel zo weer voor Anneke kiezen, door alle bovengenoemde redenen maar ook omdat we haar gewoon een heel prettig en gezellig persoon vinden om bij ons te hebben in zo’n bijzonder en overweldigende tijd!
Edwin & Diana Swaab uit Warmenhuizen heeft geschreven op 25 februari 2020 om 20:29
Eerder dan gepland kwam onze Amy. Al vanaf het moment dat ik opgenomen was had ik contact met Anneke Tuin gehad en verzekerde ze mij dat het met de kraamzorg wel goed zou komen. En dat ging het zeker, na 5 dagen werden we ontslagen en Anneke was meteen bij ons thuis om ons op weg te helpen. Ze zorgde voor een top ritme waar Amy het super goed op doet. Goeie tips mbt borstvoeding, die in het begin wat moeizaam was maar dankzij Anneke haar tips nu super gaat!! En super fijn dat nadat Anneke weg ging, we evengoed nog met vragen bij haar terecht kunnen!!🙏 Anneke super bedankt voor alles, we zullen je aanbevelen en wie weet mocht er ooit een tweede komen app ik!
Sam, Geert, Floor & Ozzy uit Callantsoog heeft geschreven op 15 februari 2020 om 13:18
Lieve Anneke, Morgen is onze kleine man alweer 2 maanden oud! Wat gaat de tijd toch snel, veel te snel. Na een zware bevalling kwamen we thuis en daar was jij om ons 'leken' door de eerste dagen te helpen. Je bracht ons rust en structuur en leerde ons hoe om te gaan met onze zoon. Ik wou graag borstvoeding geven en met al je tips, handigheden en vele ervaringen is dat zeker gelukt. Sam drinkt moedermelk uit de borst en fles, zodat we beide de voedingen kunnen doen. Omdat we dit vanaf de eerste week gedaan hebben is hij niet anders gewend en dit is erg fijn. Hij groeit heel erg goed. De structuur die je er bij ons de eerste week goed hebt doorgedrukt, daar hebben we nu veel profijt van. Zo slaapt hij regelmatig bijna de hele nacht door. Hartelijk bedankt voor al je goede lieve zorgen, je tips & adviezen en je meedenken. Liefs van de mannen en mij 😉
Sharon, Rudolf, Reginald, Stanlee en Steffan uit Den Helder heeft geschreven op 21 januari 2020 om 14:38
Lieve Anneke, Nogmaals ontzettend bedankt voor de tijd, energie en liefde die je in ons gezin gestoken hebt. Voor de derde en laatste keer waren wij ontzettend blij met je aanwezigheid. Hoe jij ons geholpen hebt in de afgelopen jaren is onvergetelijk. Je gaf rust en regelmaat. Je liet ons onze gang gaan en hielp waar nodig. Ik weet nog dat ik de eerste keer zo tegen kraamhulp was. Jij hebt mij laten zien dat dit niet nodig is en dat je in de eerste weken die extra handen zeker kan gebruiken. Je gaf ons een leidraad toen Reggie geboren werd. Je hielp ons een weg te vinden en leerde ons papa en mama te zijn. Bij Stanlee gaf je ons zekerheid, rust en balans. Dit was nodig met een tweede. Bij Steffan liep alles van een leien dakje. Hierbij hielp je ons, vooral mij door mij mijn rust te geven die ik nodig had. Ik heb heerlijk kunnen bijslapen. Wanneer wij iemand kennen die gaat bevallen, dan raden we je zeker aan. Je bent een ontzettend fijn mens, liefdevol en streng doch rechtvaardig. Dat strenge had ik zo nu en dan wel nodig. De kinderen zijn gek op je. En je bent ook na deze fantastische kraamperiodes altijd nog welkom om een gezellig een bakkie te komen doen en bij te kletsen. Aan jou heb je een vriendin voor het leven. Dankjewel voor de onvergetelijke periodes, ik hoop dat er voor jou nog vele mogen volgen en dat het wederzijds was. Liefs van ons 5en!
Marit uit Alkmaar heeft geschreven op 8 oktober 2019 om 11:35
Lieve Anneke, Nogmaals ontzettend bedankt voor al jouw kennis (wat kan je met een tweede kind nog veel bijleren) en kunde in de eerste week met onze lieve Marijn. Je hebt ons enorm geholpen op te starten als gezin met een extra kindje erbij, mede door het creëren van rust en regelmaat. Wij zijn nu nog ontzettend blij dat ze zo makkelijk in slaap komt (in haar eigen bed!). Ook voor Matthijs was je aanwezigheid veel waard. Zowel door de hulp bij dagelijkse dingen met zijn gebroken been, als de aandacht voor hem. Hij heeft nog ruim een week naar je gevraagd. Groetjes, Marit, Jesse, Matthijs en Marijn
Marloes uit Petten heeft geschreven op 2 oktober 2019 om 09:00
Lieve Anneke Wat hebben we door jou een onwijs fijne kraamweek mogen ervaren.Vol met rust en kennis.Elke dag leerde we wat bij!Ook door het vertrouwen in jou konden we de boel loslaten en echt genieten van onze prachtige dochter!Bedankt voor alles.We hopen dat we elkaar nog eens treffen!Anders zal ik vast nog wel eens een vraag hebben...Dikke xxMathijs,Marloes,Jacob en Madelief.

© 2017. Kraamtuin. All rights reserved | Privacy policy | Designed by GWsites

WhatsApp WhatsApp direct!