Gastenboek

 

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
___
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
99 berichten.
Mandy uit Sint Pancras heeft geschreven op 22 augustus 2019 om 14:28
Lieve Anneke , Nola is ondertussen 12 weken oud en wat doet ze het goed. Hier heb jij een onwijs groot aandeel in gehad. Vanaf het begin af aan heb ik me prettig bij je gevoelt. Je voelde feilloos aan waar Nola en ik behoefte aan hadden. Ik kon volledig mezelf zijn en heb ondanks alle emoties een hele fijne week gehad. Altijd had je een luisterend oor, zelfs na de kraamweek, en had je altijd wel een passend advies. Vanaf dag 1 hebben we samen gezocht naar het ritme wat voor ons werkte en heb je een rust gecreëerd. Hier heb ik op de dag van vandaag nog steeds zo veel plezier en profijt van. Je heb ons houvast gegeven waar we dat nodig hadden en dat is te merken aan Nola. Ze sliep al na een paar weken door en ze leeft overdag in een fijn ritme. We dachten over een hoop dingen het zelfde en je heb gezorgd dat we een fijne basis hebben gecreëerd die we zelf verder konden uitbreiden. Anneke , onwijs bedankt , zonder jou was het niet zo een fijne start met Nola geweest! Liefs, Mandy , Rocky en Nola
Mindra uit Alkmaar heeft geschreven op 30 mei 2019 om 20:14
Lieve Anneke! Wat een heerlijke 10 dagen kraamtijd met jou!De tips, alle weetjes, adviezen,stimulans en support voor het geven van de borstvoeding, het ritme wat jij Bodhi en mij hebt geleerd al vanaf dag 1 dat jij bi ons kwam...daar hebben we zoveel aan gehad! Je pakte goed op hoewel ik emotioneel er erg doorheen zat de eerste dagen vanwege de onverwachte keizersnede,daarvoor dank...je vertroedelde niet Bodhi maar zorgde ook vooral goed voor mij en bracht rust.We hadden een fijne klik,je bent sociaal en spontaan en je hebt een onwijze passie voor je werk!Woh!We wensen je nog vele mooie kraam werkweken!!xxMindra,Roy,Livia en Bodhi.
Michelle uit Heerhugowaard heeft geschreven op 19 april 2019 om 13:00
Eind maart is onze eerste baby geboren met 42 weken precies. Omdat we Anneke voor de bevalling al een aantal keer hadden gesproken (zo handig aan particuliere kraamzorg) hadden we al voor de bevalling regelmatig contact en was ze zeer begaan met ons wel en wee in die lange laatste weken. Die betrokkenheid is gebleven tijdens en na de kraamtijd! Anneke is niet alleen kundig door haar ervaring, maar oprecht begaan met het gezin. Het is duidelijk dat Anneke dit werk met liefde voor het vak doet. Lieve Anneke, bedankt voor alles!
Naomi uit Sint Maartensbrug heeft geschreven op 22 februari 2019 om 20:38
Lieve Anneke, Op 2 februari 2019 bevallen van ons tweede kindje, een zoon Kai. Net als bij de geboorte van onze andere zoon, heeft Anneke weer bij ons gekraamd. Wat hebben we een fantastisch heerlijke kraamweek met jou gehad! Bedankt voor alle goeie zorgen en je kundigheid! Liefs Naomi, Mark, Sef en Kai
Simone Diressen uit Heerhugowaard heeft geschreven op 11 februari 2019 om 14:33
Beste Lezer, op 15-01-2019 ben ik moeder geworden van mijn derde kindje. Alle drie mijn kinderen zijn geboren met een sectio, dit maakt je in je kraamtijd erg afhankelijk van de zorg. Na een goede ervaring met Anneke in de kraamtijd van de mijn 2e kind , heb ik zodra ik wist dat ik zwanger was van de derde direct Anneke gebeld. En gelukkig , Anneke had nog plekje in haar agenda om kraamzorg te verlenen bij mij. Na 1 nachtje ziekenhuis was ik de zusters in het ziekenhuis zat en ging ik stel op sprong naar huis. Ik belde naar Anneke dat ik verdrietig werd van het ziekenhuis en dat ik binnen een paar uur naar huis zou gaan. Om 20:00 kwam ik thuis met de baby en om 20:30 stond Anneke ook de stoep. Zij heeft mijn wond en mijn gezondheid gecontroleerd. En de controles van de baby gedaan. En zo mij en mijn kindje veilig de nacht in laten gaan. De volgende ochtend was Anneke er weer en de hele kraamtijd ging soepel , ik heb ervan genoten. Dit was mijn kraamtijd in een notendop. Nu wil ik graag nog iets schrijven over de kwaliteiten van Anneke. Ik ben zelf verpleegkundige en weet als geen ander dat de zorg steeds veranderd. Wat mij opvalt is dat Anneke heel modern is, Anneke is duidelijk zeer goed bijgeschoold en up to date van alle nieuwe onderzoeken en richtlijnen en past deze ook toe. Maar ook is zij heel ervaren zij is al een leven lang kraamverzorgster , deze ervaring en haar frisse blik maken dat je kindje en jijzelf in goede handen zijn bij Anneke. Lieve Anneke bedankt voor de fijne kraamtijd.
Renske en Rolf van Dijk uit Heerhugowaard heeft geschreven op 16 december 2018 om 17:36
Na de bevalling van onze zoon, kwam Anneke bij ons thuis als kraamhulp. Ze was precies wat we nodig hadden in deze periode. Rust,Regelmaat en goed advies en gezelligheid. Als ze ‘s ochtends bij ons kwam en we de nacht doornamen. Had ze iedere keer goede adviezen hoe we de nachten nog beter door konden komen. Ze is er natuurlijk voor moeder en kind in de eerste plaats, maar vergeet vaders ook zeker niet mee te nemen in deze dagen. Ook na de kraamtijd, kun je altijd met vragen terecht bij Anneke. Ze heeft echt het beste voort met de baby en de ouders. Top kraam verzorgster aan te raden aan iedereen! Gr Rolf en Renske.
Chantal van Hamersveld uit Heerhugowaard heeft geschreven op 7 oktober 2018 om 20:18
Beste Anneke, vandaag helaas alweer de laatste dag dat je bij ons was. Wat hebben we een heerlijke kraamweek gehad. We zullen er met heel warme gevoelens op terug kijken. Dank voor al je goede adviezen en fantastische begeleiding m.b.t. de borstvoeding. Ik zal je bij iedereen aanbevelen. Ik wens je alle goeds. Kusjes van Julia.
Sharon uit Den Helder heeft geschreven op 23 september 2018 om 12:09
Voor ons 2de kindje hebben wij weer Anneke gevraagd om te komen kramen. Net als bij onze 1ste zoon was het alsof je familie over de vloer hebt. Het was weer erg fijn dat je er was Anneke. Wij hopen dat je het werk nog vele jaren blijft doen. Mocht er in de toekomst nog een 3de bij komen, weten we je zeker te vinden.
Sophie heeft geschreven op 8 augustus 2018 om 18:58
Lieve Anneke, heel erg bedankt voor je bijdrage aan de mooie kraamweek die we met jou hadden! Je bent een erg prettig persoon om in huis te hebben. Zorgzaam, professioneel, vriendelijk & vrolijk, enthousiast en dol op je werk! Veel liefs, Bo & Sophie
Brenda en Roy uit Winkel heeft geschreven op 5 juni 2018 om 10:11
Wat hebben wij genoten en veel geleerd van Anneke in onze kraamweek. Voor ons, ons eerste kindje dus dan komt er best veel op je af maar Anneke heeft ons daar super in begeleidt met haar praktische tips en ervaring. Een lieve, gezellige en rustige vrouw die al jaren in het vak zit en dat nog met vol overgave doet. Zo zorgzaam dat ze zelfs na de kraamweek en tijdens haar vakantie op belt om te horen hoe het allemaal gaat! Wij vonden het ook erg prettig dat we Anneke al 2 x thuis hadden gezien voor de kraamweek, zodat je even rustig kennis kan maken met elkaar en je weet wie je in huis heb als je bevallen bent. Anneke nogmaals bedankt en we weten wie we bellen als nummer 2 in aantocht is. Brenda en Roy.

© 2017. Kraamtuin. All rights reserved | Privacy policy | Designed by GWsites

WhatsApp WhatsApp direct!